VILKET VÄDER

Nu har jag fått ligga och sola i två hela dagar. Igår åkte vi till Fjällnora och idag blev det Sunnerstabadet. Jag blir så lycklig av solen och när det fläktar så att jag slipper bada. Tummen ner för att bada, det är fortfarande så himla kallt i vattnet.
Snacka om att man absolut inte behöver åka utomlands när det är såhär vackert väder! Hoppas att det håller i sig tills jag och Simon ska iväg, den veckan får det gärna ösa ner regn hemma i Sverige.

Imorgon ska vi äta middag på Aspentos. Något jag aldrig tidigare har gjort och förväntningarna är skyhöga efter deras goda pizzor som jag har beställt två gånger. Till kvällen tar vi klackskorna och drar till Birger, om Lina får bestämma och det antar jag att hon får.
På lördag bär det av till Rullsand med full bil och förhoppningsvis underbart väder. När jag var liten tyckte jag att Rullsand lät så b men där är det verkligen fint. Gud vad sommaren gör mig glad!

 
Du är bättre än vilket bra väder som helst


ÖREGRUND

Midsommar blev en rörig historia men ack så rolig! Det hela började med fix och obligatoriskt Mc Donalds i Uppsala innan det bar av till Öregrund. Simon fick köra och jag, Sandra och Linnéa gick lösa på alkoholen. Det känns lite b att skriva om alkohol i bloggen men den var en stor del av den dagen.

Efter att ha åkt iväg från stugan, där vi egentligen skulle vara, fick vi förfesta i bakluckan (den är stor) på en parkering. Vi hade så sjukt roligt, jag önskar att vi hade stannat där resten av kvällen istället för att gå ner till "city". Det blev hur som helst en och en annan cider och vi somnade "gott" i bilen någon gång på småtimmarna.
Jag har bara en fråga: Varför hade man inte ställt upp toaletter på krogarna? Trodde man att EN toalett skulle räcka och att ingen skulle spåra ur i toalettkön?

Dagen efter kunde ha börjat bättre MEN det blir vad man gör det till och om inte Festival-Emil och Festival-Dennis hade kommit vet jag inte vad jag hade gjort. Det var längesen jag skrattade så mycket. Det var nästan så att man inte ville åka hem. Det plus hur bra väder som helst gjorde verkligen susen för mig.

Måste skriva (för femtioelfte gången) att jag älskar min fina pojkvän verkligen hur mycket som helst. Och tack Linnéa och Sandra för underbart sällskap, det måste vi göra om!


 
 

LONG TIME, NO SEE

Fy sjutton vad det är tråkigt med detta väder. Dödstrist verkligen och det får mig att längta härifrån. Någon bokad utlandsresa har det inte blivit ännu, vi ska ha "is i magen" och vänta på en sista minuten. Nej istället ska vi bila till Västkusten! Jag och Simon på Marstrand kan ju inte bli annat än mysigt. Hoppas bara att regnet har lagt ner då.

Nu har jag bjudit med Sandra till Öregrund på fredag (midsommar) och hoppas att hon kan hänga med i mitt tempo!?

 
Men det ska väl inte bli några söttre problem
Ni ser ju själva

8

Igår slutade min lilla (inte så liten längre) kusin Sofie nian. Tänk vad stora vi blir allihop! Jag har alltid känt mig hundra år äldre än mina kusiner då jag faktiskt är äldst med mina 19 år. Nu känns det dock som att ni kommer ifatt mig och jag antar att det blir så ju längre tiden går. Mysigt. :)

Jag var inte alls stor då, när jag slutade nian. Jag vet inte om jag är värst stor nu heller. Jag ringer fortfarande till mamma när jag är ledsen och jag skulle inte klara mig så länge utan mina föräldrar. Men större, det har jag verkligen blivit. Mycket större än när jag för första gången tog bussen till Rosendalsgymnasiet och längtade efter att få laptopen man blev garanterad.

Tänk vad man lär sig om livet och om sig själv hela tiden. Jag upptäcker nya saker hos mig själv varje dag och växer lite, lite för varje gång jag stöter på motgångar och framgångar. Jag vet inte om man någonsin blir fullärd, jag vill i alla fall inte bli det. Jag vill aldrig kunna allting, då känns det som att jag slutar försöka.

Ikväll tänker jag slå klackarna i taket med mina fina tjejer. Och hela dagen idag ska jag mysa med min fina pojkvän som jag firar 8 månader med!

 

Länge, länge sen

 


ÖREGRUND

Midsommarfirande blir det i Öregrund för min del. Jag tycker så mycket om Öregrund, jag har så fina minnen därifrån. För två somrar sen var jag där med Josefine och min mamma, vi blev fnissiga på kvällarna och åt god mat i lugnet där. Samma år firade jag midsommar där vid vattnet i solen.
Det är nästan alltid bra väder när jag är i Öregrund, jag kan inte minnas att det har regnat en enda gång. Hoppas bara att detta håller i sig även denna gång!


 
 

YOU WILL ALWAYS BE MY BABY

Min pojkvän och jag har ett ganska gammalt förhållande för att vara så "nya". Jag tycker inte att 8 månader är en jättelång tid och den där nervositeten mellan oss försvann ganska snabbt. Det var inte pirrigt och nervöst innan jag skulle träffa honom värst länge alls, en-två månader kanske. Om ens det.
Vi umgås massvis, "sitter nästan ihop" som han uttryckte det idag. Skrattar, kittlar varandra, fnissar, pussas, retas, pratar, myser, kramas, säger fina saker osv. Det känns som att vi inte är nykära längre även fast det visst känns så, om ni förstår vad jag menar.

Jag tycker att det är så himla, himla skönt.

Jag behöver inte skämmas så fort min mage kurrar och jag behöver inte tänka "undra vad sjutton han tycker om mig nu" så fort jag gör någonting utsvävande. Alla mina underkläder vet han hur de ser ut, och jag känner inte längre att jag ska matcha bh och trosor varje dag.
Det är så himla fint och mysigt och gulligt men på ett så avslappnat och självklart sätt.

Det fanns en tid då Simon faktiskt läste min blogg och frågade mig om saker jag skrivit, undrade om vissa av dem var till honom och blev lika glad varje gång jag svarade ja. Nu på senare dagar har jag dock tappat honom som läsare, men det gör ju inget - han vet det mesta ändå.
Vi behöver inte säga så mycket till varanadra, jag och Simon. Vi bara vet ändå, har jag sagt. Det trodde jag tills jag riktigt tänkte på det. Jag säger faktiskt det mesta till Simon, nästan allt, utan att tänka på det. Det faller sig så himla naturligt allting.

Fast nog känner jag hur det pirrar i magen när han kommer ut ur duschen (inga misstolkningar nu!) och visst börjar jag bara le utan anledning ibland bara för att jag är så glad att jag har honom. Men det är en hemlis om Simon frågar. :)

UPS AND DOWNS

Saker jag stör mig sjukt mycket mig på:

1. Folk som inte orkar byta den tomma toalettrullen mot en ny, utan bara ställer den nya på golvet och låter det vara.
2. När någon fullständigt trycker ner hur mycket som helst i soppåsen och struntar i att byta påse, tills den till slut går sönder.
3. "Roliga kommentarer" i dokumentärer. När berättarrösten lägger in en AStråkig och ASdålig kommentar som förväntas vara rolig och fyndig i ett relativt seriöst program.

Saker som jag inte stör mig sjukt mycket på:

1.

2.
3.