NYÅRSAFTON

2009. Inför nyårsafton är det alltid så himla mycket att hålla ordning på i huvudet. Nummer ett för mig är klänningen och skorna, efter det håret, sen har vi smycken, smink, strumpbyxor och så vidare i en evighet.
Det tar aldrig slut! Jag har inte ens sytt in min fantastiska klänning som kom hem till mig för ett tag sen, skorna väntar fortfarande på Gränby Centrum och herregud jag vet inte ens vad jag ska ha för smycken. En ring känns lite "less is more" och det är inte min grej den dagen känner jag.
Tur att jag har en dag på stan att se fram emot med Sara och Angelica imorgon. Jag får se till att överösa dem med mina farhågor och planer inför den stora dagen.

Jag brukar försöka (märk det ordet: Försöööka) att inte ha  höga förväntningar inför denna dag. Detta lyckas jag såklart inte med värst ofta, det har nog aldrig hänt så länge jag inte har firat med min familj. Well, det är historia sen länge och jag har efter det inte varit med om min perfekta nyårsafton.
Inte än.

I år har jag högre förväntningar än vanligt. Jag måste se fantastisk ut, Simon måste vara vrålsnygg (där har vi mitt enda säkra kort), jag måste få en perfekt kick av alkoholen och ingenting, absolut ingenting får gå fel. Klockan tolv ska jag kyssa min pojkvän och skåla med alla mina vänner, och vet ni? Det känns ändå som att det blir så. Jag har en bra känsla.

Att göra imorgon:
Luncha med Sara och Angelica
Köpa strumpyxor
Köpa skor
Köpa armband, halsband eller örhängen
Sy in klänningen
Köpa mina jeans

.. Det här har jag egentligen inte råd med. Tyvärr väger begäret mer än förnuftet. Skitsamma. Gott nytt år allihopa! Jag är världens lyckligaste människa och år 2009 är början på något stort. Det är en sak som är säker.



Tänk vad många det finns på jorden
Och jag behöver bara en

I'M IN LOVE WITH THE WAY YOU'RE MINE

Idag tog vi oss ner på stan, jag och min bättre halva. Han tröttnade som väntat alldeles för fort och försökte fint med "du får välja var vi ska fika, var som helst!" men utan större resultat. Jag har äntligen gjort mig av med mitt presentkort på Gina Tricot, som var svårare än vad man kan tro. Speciellt Sara.
Nu har vi fixat upp min nya tv och ligger däckade i sängen. Den är skitsnygg och nu vill jag bara... Oups, can't tell!

Måste.. ha.. knäck.. Skafferiet kallar, jag bjuder på tre bilder istället. Kom ihåg: Jag ger er onda ögat om ni kollar extra på den första!

  

THE FIRE WENT WILD

Öh.. Jag har ont i mina fötter idag. Igår stod jag upp hur länge som helst och gick hem till Salabacke efter krogen. Jag är för en gång skull glad att jag hade alkohol i blodet, det hade gjort för ont annars. Huvudvärken har inte infunnit sig ännu och det känns ju som mer än vad många andra lyckas med idag.. Hur som helst var det roligt igår, antalet skandaler kunde ju ha varit högre men jag klagar inte. Jag hamnade ju i säng med världens snyggaste kille till slut ändå.
Och förresten, tack Sofie för klänningen. Du räddade min kväll!

Idag ska jag kika in på Gränby Centrum, hämta ut min underbara nyårsklänning och ikväll ska jag äta på Alexander. Nu ska jag sova en stund. Adjö.

TILL SIMON!

PUSS! När jag var tolv-tretton föll jag pladask för Simon... Och seriöst, kolla in ögonen! Visst var han söt?! Tyvärr har vi inte världens bästa kvalité på bilderna men ändå.. Inte konstigt att jag var förlorad då. Redan då. Vilken pärla alltså! Puss på dig älskling, hata mig inte för det här. You know I love you!


 
Jag hittade dem!

MIN ÄLSKLING

Jag har aldrig i hela mitt liv varit så glad över att ha någon i mitt liv, men samtidigt så rädd att förlora det. Det är fint att älska, det är det verkligen.

LOVE IS A BURNING THING

Jag orkar inte ens lägga en tanke till på det där. Det har sugit ut så mycket kraft och energi ur mig och jag är redan så förbannat jävla trött på det. Då är det skönt att få det ur världen kan jag meddela. Jag har ingen lust att vara snäll längre.


Det enda jag saknar med långt hår är korkskruvslockarna

TRÖTT PÅ PETER

Hon plågar mig med den varenda år när det börjar närma sig jul. Från och med första advent dyker den upp och förföljer mig ständigt, tystnar aldrig. Jag menar förstås den där jävla dvd:n med Peter Jöbacks julsånger som jag bittert får ångra att jag köpte till mamma för några år sen.
Den är med överallt! När vi åker till mormor har hon den med sig, den går om och om igen 24/7 här hemma, när hon är ute och springer sätter hon igång den för att "jag ska få lyssna när hon är borta" ...

Nästa jul hoppas jag att hon glömmer Peter, en gång för alla.


JAG HAR INTE DÖTT

Man skulle kunna önksa att jag varit bortrest under helgen, att jag därför inte har bloggat någonting. Man skulle till och med kunna önska att jag har varit så sjuk att datorn inte varit en del av min helg. Så är tyvärr inte fallet - Simon har "bara" laddat hem The Sims åt mig.
Jag har alltså spenderat mina lediga (och inte) timmar åt att bygga upp en låtsasfamilj, köpt ett underbart hus, fått tre barn med Simon och fixat skandaler samtidigt som jag har skrattat och haft roligt åt det. Jag har varit otrogen mot Simon på marknaden, blivit miljonär, haft flera olika fester och köpt en bastu. De flesta förstår säkert ens inte hur pass beroende man kan bli av ett spel.

Tips till alla pojkvänner: Ladda aldrig hem The Sims till era flickvänner!

I fredags var jag fortfarande den "gamla vanliga Elin". Jag och Simon tog hem Sebbe och Edvard, alla utom jag drack och efter ett tag ville man spela Guitar Hero. Jag var inte sen med att starta spelet och skrattade halvt ihjäl mig åt sångarna.
Snart kommer mitt hjärta hem och pussas med mig. Nu ska jag duscha!

IT'S ALL OR NONE

Igår fixade jag Angelicas utväxt. Det kan vara bland det roligaste jag har sett i hårväg. Hennes hår behöver en till omgång ikväll för att bli riktigt snyggt, det var ett tag sen hon färgade det med andra ord. Inget mig emot, mamma sover borta och Simon tränar en stund på kvällen.

Jag är stört sugen på en stor kopp vaniljlatte nu! Ni som känner mig vet att jag spyr om jag dricker just vaniljlatte, men att jag har trotsat det en gång ändå. Då var jag vad man kallar en riktigt dum jävel. Men fan så gott det var.

Snart ska jag ta rökrast och gå ut och röka med min pojkvän som har håltimme. Perfekt att ha honom i skolan nästan precis bredvid jobbet!
Tänkte bjuda på en bild från gårdagen när Angelica toppade "Snyggast -08"-listan och två stora koppar vaniljlatte.

 

SMÅGLIN..

Jag är sjuk och kan knappt svälja mina p-piller för att halsen gör ont. När jag är sjuk som idag kan jag inte låta bli att irritera mig på min lillebror, 16 år.
Idag är min bror hemma. Jag blir sur för att han låtsas vara sjuk för att slippa skolan och utnyttjar tillfället att använda sig av metoden "Elin har smittat mig, jag har så ont i halsen och är så täppt i näsan!"
Min mamma tror att Gustav fortfarande är fem år och behandlar honom därefter. Det är alltså jätte-synd om honom idag, hon "fick ju knappt liv i honom i morse".

Jag kan då inte låta bli att spela upp en scen för mamma där jag och Sheila (katt) gestaltar mamma och Gustav på morgonen. Sheila är "jätte-sjuk", har så ont i halsen, är så täppt i näsan, ligger på golvet och ser låtsasdöd ut.
Jag brister ut "MEN LILLA GUBBEN hur måååår du?!", tittar på mamma och säger "nej jag får inte liv i honom, han blir hemma idag!"

När min bror väl kommer upp ur sängen (ca 15 minuter sen) kan jag inte låta bli att bli ännu mer arg på honom. Han är ju inte alls sjuk! Att han utnyttjar mig som smittkälla gör inte saken bättre. Frågor som dyker upp i mitt huvud stannar alltså inte kvar där inne:

(Mamma dammsuger i vardagsrummet)
- "Gustav, när dammsög du senast? Har du ens dammsugit här någon gång?"
- "Vene", säger han nonchalant och börjar fixa nudlar.
- "Varför tar du den där stora kastrullen? Diska en mindre istället."
- "Orka"
- "När diskade du senast? Har du ens diskat någon gång?"
- "Vene. Men.. Det finns inga gafflar?"
- "Kolla i diskstället. Om du vet var det är för något."



STACKARS LILLA GUSTAAAAV!!!

(Stötta mig någon, snälla..)

LIKA SOM BÄR


TRUE TRUE TRUE

 

Makes me work a little bit harder


FEMTIO

Idag firar vi femtio dagar, jag och min pojkvän. Vi har inte bara varit tillsammans i femtio dagar, vi har också sovit med varandra i femtio dagar. Vi kände att det var läge att rivstarta, om någon är nyfiken, och visst går det bra. Det går faktiskt riktigt bra. Jag vill aldrig vara utan honom.

Idag har jag suttit hemma och filosoferat, tittat ut genom fönstret och suckat nedstämt. Tänkt på livet, funderat på om det är värt det eller inte... Eller så har jag varit halvsjuk och spelat Guitar Hero hela dagen, blivit överlycklig när Gustav ville joina som trummis och ätit kinamat när mamma kom hem.
Man får ju tro vad man vill egentligen. Jag önskar bara att jag hade lika mycket fantasi och ork att lägga på spekulationer kring vad andra människor gör och inte gör.

Nu ropar Simon "kom hiiit!" från sängen. Jag förstår inte varför han behöver mig när han ändå tittar på innebandy? Min största fasa just nu är nog när Simon blir sjuk. Vilken gnällig jävel det kommer vara då, jag kan inte ens föreställa mig.
Imorgon ska jag fika med Sara innan hon åker iväg till Västkusten på onsdag. Hon är mysig, min Sara.



Puss