FNISS

Ps. Det är konstigt hur fnittrigt kär man kan bli egentligen. Simon ligger och pluggar och när jag vänder mig om mot honom börjar jag le med en gång. Det här slår alla tiotusen förälskelser jag någonsin har haft, jag har aldrig känt såhär för någon förut. Ds.


UNTIL I STOP BREATHING


:)


Jag har nog alltid saknat dig, utan att jag har varit medveten om det själv.

SHEILA

 
"Vem fan bryr sig om din katt?" kanske ni tänker nu. Men Sheila är verkligen finast i världen.


LÅNGT INLÄGG

PUBLICITET. Först vill jag bara stryka under att jag verkligen inte syftar på någon med det här inlägget, vad man än kan tänkas tro och det är helt sant. Det här är mina tankar och jag kände spontant att jag ville skriva lite om det idag.

...

Ibland när jag tänker efter kan jag tycka att mycket ska man kunna hålla för sig själv, det är inte meningen att alla ska veta allt om mig för att jag har en allmän blogg. Jag började fundera kring det här när jag insåg hur mycket man egentligen berättar för dem man har omkring sig. Nu menar jag inte i första hand skitsnack utan mer privata händelser i ens liv. Det ska alltid pratas om allting, man måste hela tiden ventilera och höra andras åsikter.

Jag minns en gång när jag och en föredetta vän hade ett jättebråk. Det mesta var ömsesidigt och ingen var värre än den andra när vi diskuterade, vi sa upp kontakten efter det och jag tänker inte gå in på vad det handlade om. Det är utrett idag och jag vill inte riva upp gamla sår genom att skriva om det, jag använder det bara som exempel.
        I alla fall, hon valde att go public och skrev om allt i sin blogg. Hon nämnde inte mitt namn, men 90 % av alla som läste förstod förmodligen att det handlade om just mig.
        Jag tänkte herregud, har hon verkligen så stort behov av att svartmåla mig och göra sig själv till ett offer för att folk ska tycka synd om henne? Jag minns att jag fick kommentarer av hennes vänner om att jag var så hemsk, att jag var en dålig människa osv. när hon egentligen var precis lika delaktig som mig i det hela. Hon är precis som jag ganska duktig på att skriva och vinklade mycket till sin fördel, kanske utan att tänka på det.
        Jag valde till slut att skriva ett inlägg där jag klargjorde och gav lite rätsida på en del saker, mot min vilja! Jag vill väl fan inte att hela Uppsala ska veta om att jag bråkar med någon som en gång var min bästa vän, och jag vill väl ännu mindre att det ska dras igång ett pajkastningskrig pågrund av det.

ALLVARLIGT NU.
Om man känner sig orättvist behandlad eller om man är ledsen över att ha förlorat någon, varför måste alla andra veta om det då? Egentligen! För om man tänker efter blir det alltid svårare att lösa om det förstoras och skrivs i omgångar öppet i en blogg. Något som inte går att lösa lär man ändå må ganska kasst över antar jag.
        Varför har man ett sånt enormt behov av att berätta för andra om allting negativt i ens liv? Är folk så pass osäkra i sig själva? Vem vill att ens liv ska liknas med Se&Hör och att alla ska kunna prata om vem man bråkar med, vem man stör sig på, vem man hatar och så vidare.

Det känns så högstadiet att göra så, att "tala ut" genom sin blogg. Fine om man nu vill ha fler läsare eller vad det nu kan tänkas vara, men tänk om.. Tänk om tjejen som skrev om mig valde att också skriva ut våra hemligheter? Eller bara rent skitsnack om mig? Tänk om hon verkligen ville göra mitt liv surt och svävade bort från ämnet och skrev om helt andra saker, bara för att göra mig ledsen eller arg?
       Då jävlar hade jag slagit ihjäl henne. På allvar. Det är bara småbarn som håller på så.

SIMBA


I LOVE YOU


FYRA MÅNADER

Tell me can you feel my heartbeat
Tell me as I kneel down at your feet
I knew there would come a time
When these two hearts would entwine
Just put your hand in mine
Forever

For so long I have been an island
Where no one could ever reach these shores
We've got a whole lifetime to share
And I'll always be there, darling this I swear

So please believe me
For these words I say are true
And I hope that I'll be
A lifetime loving you
If you ask will I be true
Do I give my all to you
Then I will say
I do

ORDLÖS

TUFF DAG. Ibland känns det så jävla tråkigt med så jävla mycket i den här världen. Vissa saker förändrar ens liv på nolltid och andra inte alls, andra saker påverkar en mer än annat och helt plötsligt ser man allting med lite andra ögon.
En kompis till mig blev påkörd av en lastbil i helgen och det gick inte bra med honom. En person som jag har suttit ute med i timmar och pratat om hur mycket problem och glada saker som helst, han åkte in till intensiven och kunde ha dött om det hade gått sämre. Det känns så jävla fan i helvetes jävla kuk fitta äckel bög hora skit. Jobbigt helt enkelt.
Sånt här händer ju verkligen en själv. Men jag sitter ändå och klagar över mina naglar, att mitt hår inte växer ut, att vissa människor retar gallfeber på mig och så vidare. Jag är så jävla oförskämd, jag borde uppskatta allting så mycket mer än vad jag gör.
Nu ska jag duscha. Då ska jag gråta. Jag får göra det idag. Jag får vara ledsen.

STICK WITH YOU


Det finns ingenting här i världen som jag älskar mer än honom


STACKARS ELIN

BUHU! Idag är jag sådär lagom självmordsbenägen. Jag har legat i sängen hela morgonen och önskat livet ur mig samtidigt som jag har funderat på ett sätt att bli av med min hals. Dock utan att lyckas. Det är precis så synd om mig som ni tror. Jätte-synd.
Nu inser jag att jag är dum om jag inte utnyttjar detta på något sätt. Jag ska be mamma baka åt mig ikväll. Jag ska tvinga Sheila och Flinga att ligga på min hals och kurra. Jag ska lura till mig massage av Simon med hjälp av hundögon och min hesa, ynkliga röst..

Nu ska jag hänga mig.. Eller röka. Jag vet inte riktigt vad jag väljer.


LOOSE

VIKT. Igår bestämde jag och Simon oss för att börja träna. Jag har inte velat göra det förrän nu eftersom att jag har varit rädd att halka tillbaka i gamla hjulspår.
En förvrängd syn på sig själv tar längre tid än vad man tror att jobba bort helt och hållet. Det skulle ta död på mig om jag började tänka som jag gjorde förut, om jag skulle fastna där igen. Mitt psyke skulle inte orka med det en gång till.

Att tänka på min vikt, hur jag ser ut, vad jag vill banta och träna bort osv. har tagit upp så fruktansvärt stor del av mitt liv. Flera, flera år har gått åt till att efterträva ett ideal där mensen försvinner och kroppen intar en barnliknande form. Jag valde att spy galla på morgonen och se ut som ett vitt tomt skal, istället för att leva fullt ut.

Varför? Jag menar, vilken vuxen kvinna/tonåring vill egentligen se ut som ett barn, när det stadiet för längesedan gått förbi? Allt sitter i huvudet, det sunda förnuftet försvinner och till slut blir det man tidigare bara har tänkt till en hemsk vardag och sanning.
Jag vet hur det är att vara där, men jag undrar ändå.. När man kan njuta av god mat, se snygg ut med normala former och må bra av träning - varför väljer man bort det och ersätter det med en kamp mot sin egen vilja och sitt eget förstånd?


Jag var livrädd för mat

Jag har kommit på att jag kan äta vad jag vill, i måttliga mängder, utan att det är farligt. Det i kombination med träning är den ultimata metoden för att 1, må bra och 2, trivas med sin kropp. En jävla diet bestående av frukt och vatten bantar bort mer av hjärnan än vad det gör av kroppen.
Det allra bästa sättet för att trivas med sin kropp är det jobbigaste och mest långdragna; det gäller att träna rätt tillsammans med bra mat. Men framför allt; det handlar om att tänka rätt, se på sig själv och omvärlden rätt. Det mesta sitter faktiskt i huvudet.
Om man kör på en vattendiet under en period, en måltidsdrycksdiet eller liknande - då kommer alla kilo tillbaka enklare än vad man tror när man återgår till det normala. Surt men sant. Det är dags att vakna och se vad som egentligen är snyggt. Inte är det size zero i alla fall.

Det finns ingen mall över hur en människa ska se ut för att vara perfekt. Man måste må bra och sluta inbilla sig löjliga saker som att om bara man är smal så blir man lycklig. Måendet ser man i ögonen, ögonen är själens spegel. Självsvält och stenhårda dieter tar död på den glöden i ögonen ganska omgående.
Tänk på det. Det finns genvägar men de gör oftast mer ont än gott.

Nu är det i alla fall dags att börja träna igen, börja träna rätt utan att vilja gå ner alla kilo jag har på kroppen, börja träna utan att vilja se ut som någon annan. Det känns bra, jag börjar på fredag. Grattis till mig som har kommit så långt!

 
Det gör bara ont

...

Snart ska jag iväg till mormor och morfar. Att träffa dem en gång i veckan känns lite, men jag måste sluta vara så fånig med mamma och mormor snart om jag ska kunna flytta hemifrån någon gång..

EN GREJ TILL

.. Tänk att killar alltid ska ha handen/händerna innanför byxorna! Jag förstår inte vad det ska vara bra för egentligen. Man kanske rättar till någonting, eller kikar så att allt sitter där det ska.. Hur som helst, min pojkvän är inte direkt annorlunda. Nu sover han med händerna innanför sina mjukisbyxor. I don't get it?!


IT'S COLD AROUND ME

ASKALLT. Jag hatar att det fortfarande är kallt ute och tänker därför härmed trotsa kylan. Idag hade jag min Odd Molly jacka på mig istället för min tunga vinterjacka. Det är kanske dumt men jag orkar inte klä på mig längre.

Jag fikade med mamma på Barista idag. Hon är på spa nu, den jäveln. En spavisit är något jag verkligen behöver. Tänk att få trippa omkring i morgonrock och tofflor hela dagen, äta bra mat, simma, få massage och lyssna på harmonisk musik. Det ska jag önska mig av Simon på alla hjärtans dag..
Jag tröstköpte en tröja på MQ idag också när jag upptäckte att mina älskade klackskor låg ute på rean nu, halva priset. Min storlek fanns såklart kvar. Så jävla däckat att jag redan har köpt dem.

Nu är jag trött. Jag ska tvinga Simon att titta på någon film och ligga i sängen med mig hela kvällen. Sen ska jag äta min ravioli. Simon köpte det till mig idag, snäll som han är. Ibland blir jag sugen på konstiga saker, som ravioli idag. Tur att ravioli är gott som tur är, det vore jobbigt om jag blev sugen på t ex korv. Uhh..

Schilnders list here I come..


Jag är så söt

GRATTIS ÄLSKLING

Idag fyller Simon 19 år. Grattis mitt hjärta! Min fina älskling som blev så snygg i tröjan han fick av mig. Jag tycker om födelsedagar, då får man äta smörgåstårta och sjunga. Man är också lite av en slav och klliar pojkvännen i håret hur mycket han vill.

Igår spelade jag och Simon TP mot Angelica och Micke. Resultatet blev 1-1 efter en revansch från min och Simons sida. Man kan mer än vad man tror faktiskt, jag trodde inte att jag skulle klara av en enda fråga men gjorde det visst. Vi kom inte i säng förrän halv fyra i natt och är aningen trötta igag. Det där gör vi om!


Grattis älskling